ads slot

Latest Posts:

Colossal (2017)


Gloria is an out-of-work party girl forced to leave her life in New York City, and move back home. When reports surface that a giant creature is destroying Seoul, she gradually comes to the realization that she is somehow connected to this phenomenon.


Watch Trailer





Review:

Elemen monster dalam film ini luar biasa keren lantaran begitu berbeda. Siapa sih yang enggak demen ngeliat film yang genrenya udah punya pakem kayak film monster ini ternyata dikembangkan dengan arah dan actually punya twist yang belum pernah kita lihat sebelumnya? Kalo kalian tanya aku, aku suka sekali dengan arahan yang diambil film ini dalam ngebahas elemen tersebut. Unik. Khususnya di bagian ending, shot terakhirnya bahkan sangat apik.



Director: Nacho Vigalondo

Writers: Nacho Vigalondo

Cast: Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Austin Stowell, Tim Blake Nelson

Genre: Action, Comedy, Drama

Released: 21 April 2017














Share on Google Plus

About Vix alexa

A fan of horror films, fantasy, and a film containing a plot twist, not too good to criticize a movie but I like it :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar

Untuk kritik dan saran nya akan admin tampung Thankyou :)